Loading...

Terme Banovci

se nahajajo v Panonski Sloveniji, obkrožene s polji žit. Pohvalijo se lahko z zdravilno termomineralno vodo, bogato s fluidom, katera izvira iz globine 1700 metrov in njena temperatura znaša od 58° do 60° C.
Poleg osvežitve v termalni vodi ponujajo tudi druge užitke, primerne za vse generacije: od gusarskih dogodivščin za najmlajše, veliko priložnosti za rekreacijo v neokrnjeni naravi za srednjo generacijo, wellness užitkov za tiste v zlatih letih ter kot piko na i z domačo kulinariko za vse generacije.
Njihov kompleks sestavljajo hotel Zeleni gaj*** z 24 hotelskimi sobami, istoimensko hotelsko naselje z 41 večjimi sobami z dodatnim ležiščem – zaradi enostavne dostopnosti se zanje pogosto odločijo družine ter kamp, razdeljen na klasični in nudistični. V klasičnem kampu je na voljo 120 kampirnih mest, ta je opremljen s prhami, sanitarijami in mestom za piknike, kjer lahko uživajo ob tabornem ognju. Ločeno od njega se nahaja prej omenjeni nudistični kamp Sončni gaj z 70 kampirnimi mesti in je eden izmed redkih evropskih nudističnih kampov, ki svojim gostom omogoča kopanje v termalni vodi.
Gostom nastanitvenih kapacitet ter obiskovalcem je na voljo 7 bazenov:
–         notranji termalni (33 – 35° C)
–         notranji otroški, z globino 25 cm (33 – 35° C)
–         zunanji termalni rekreacijski bazen (25 – 30° C)
–         zunanji termalni (34 – 35° C)
–         zunanji otroški, z globino 30 cm (25 – 30° C)
–         zunanji bazen z dvema toboganoma (25 – 30° C) ter
–         naravni zunanji bazen (36° C)


Banovci 1a, 9241 Veržej
041 588 701
02 513 14 40
info@terme-banovci.si
www.terme-banovci.si

B A N O V I Č K A *Kartica ugodnosti*

Postanite članica / član kluba ugodnosti Terme Banovci in se pustite razvajati... Za koriščenje storitev v Termah Banovci pa boste nagrajeni s popusti. Člani kluba ugodnosti boste lahko deležni še posebnih popustov, ki vam bodo omogočili še ugodnejše koriščenje naših storitev.

Več o kartici ugodnosti

Kartica ugodnosti

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Preberi več o piškotkih

Dostopnost