Terme Banovci

Vrsta ponudbe

Gostinstvo, Prenočitve, Terme, Wellness

Naslov

Banovci 1a, 9241 Veržej

Spletna stran

https://www.terme-banovci.si

Facebook stran

https://www.facebook.com/t.banovci

Mobilni telefon

041 588 701

Stac. telefon

02 513 14 40

E-pošta

info@terme-banovci.si

Opis točke

Kjer je nekoč valovalo Panonsko morje, danes brbotajo vrelci in veter pripoveduje pravljice! Doživite svojo pravljico tudi Vi.

Terme Banovci se nahajajo na Severo-Zahodnem delu Slovenije v Prlekiji in ne ponujajo samo osvežitve v termalni vodi, temveč številne druge užitke, primerne za vse generacije. Z gusarskimi dogodivščinami za najmlajše, s tisočerimi priložnosti za rekreacijo v neokrnjeni naravi za srednjo generacijo, wellnes užitki za tiste v zlatih letih ter kot piko na i z domačo kulinariko za vse generacije. Nudimo vam sprostitev in razvajanje v našem Wellnesu, ki se nahaja v prikupnem butičnem hotelu Zeleni Gaj ***.

Ponujamo nastanitve tudi izven hotela in sicer v Hotelskem naselje Zeleni Gaj***. To je sklop prijaznih hišic ob hotelu in termalnih bazenih. Ponujajo večje sobe z dodatnim ležiščem in so enostavno dostopne, zaradi česar jih pogosto obiskujejo družine.

Pri nas so dobrodošli tudi vsi, ki radi bivajo v sožitju z naravo in sicer v kampu Sončni gaj. Kamp se deli na tekstilni in nudistični del.

Klasični kamp ima na voljo več kot 100 po številkah razporejenih kampirnih mest, opremljen je s prhami in sanitarijami. Gostje imajo dostop tudi do pitne vode in mesta za piknike, kjer lahko uživajo ob tabornem ognju.

Gostje kampa lahko koristijo bazene v kopalnem kompleksu term.

Nudistični kamp Sončni gaj je eden izmed redkih evropskih nudističnih kampov, ki svojim gostom omogoča kopanje v termalni vodi. Obsega več kot 50 kampirnih mest in je ločen od klasičnega kampa.

Lepota in zdravje je doma pri nas, obiščite naše termalne bazene, zdravilne masaže in Prleške savne.  Ustavite čas in zadihajte v umirjenem tempu sproščenega okolja Prlekije. Raznoliki termalni bazeni banovskega termalnega vrelca vas bodo zazibali v vašo prleško pravljico.

Virtualni sprehod