Loading...
Znane osebnosti Mag. Drago Novak (1930 – 2008)

Mag. Drago Novak (1930 – 2008)

Mag. Drago Novak (1930 – 2008) se je v svojih zgodovinskih raziskavah osredotočil na zgodovino NOB v Sloveniji, natančneje v Severozahodni Sloveniji.. Po končanem študiju na oddelku za zgodovino Filozofske fakultete v Ljubljani je opravljal funkcijo ravnatelja na ljutomerski gimnaziji in v Muzeju NOB, kasneje pa se je zaposlil na Zavodu za šolstvo kot pedagoški svetovalec. Prva njegova knjiga z naslovom Prlekija v NOB je izšla leta 1969, nato še knjiga “Prlekija 1941 – 1945″ (1987). Je tudi soavtor knjig “Mama, živ sem in zdrav”, “Pomniki NOB v Slovenskih goricah in Prekmurju” ter “Vodnik po partizanskih poteh”.

B A N O V I Č K A *Kartica ugodnosti*

Postanite članica / član kluba ugodnosti Terme Banovci in se pustite razvajati... Za koriščenje storitev v Termah Banovci pa boste nagrajeni s popusti. Člani kluba ugodnosti boste lahko deležni še posebnih popustov, ki vam bodo omogočili še ugodnejše koriščenje naših storitev.

Več o kartici ugodnosti

Kartica ugodnosti

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Preberi več o piškotkih

Dostopnost