Loading...

Gostinski

bar Narcisa

bar Narcisa

se nahaja nasproti našega objekta, ob trgovini Mercator. Vsak dan nudijo, od PON do SOB (6.30 – 22.00) ter v NED (6.30 – 12.00), tople in hladne napitke

gostilna Kasač

gostilna Kasač

nudijo domače dobrote. Nahaja se na Trg Slavko Osterc 5

pri Slaščičarni Beis, Refet Veseli

pri Slaščičarni Beis, Refet Veseli

se v času poletne sezone lahko osvežite z dnevno svežim sladoledom, domačo limonado, sadnimi kupami ter drugimi hladnimi napitki Delovni čas: od PON do NED, 8.00 – 22.00 ure.

dnevni bar Pri Bobnjaru

dnevni bar Pri Bobnjaru

vam bodo pripravili odlične koktajle, inovativne vroče čokolade, limonade, (kuhan) gin ter mnoge druge osvežilne napitke. Možen je tudi zakup prostora za zaključene skupine. Najdete jih na naslovu Ulica Franja Kozarja 26, na poti proti Babičevemu mlinu.

Odprti so vsak dan:
PON do ČET med 14.00 – 23.00
PET 14.00 – 2.00
SOB 6.00 – 2.00
NED 7.00 – 23.00

Povezava na njihov Facebook profil:

Kava bar Miša, Banovci

Kava bar Miša, Banovci

B A N O V I Č K A *Kartica ugodnosti*

Postanite članica / član kluba ugodnosti Terme Banovci in se pustite razvajati... Za koriščenje storitev v Termah Banovci pa boste nagrajeni s popusti. Člani kluba ugodnosti boste lahko deležni še posebnih popustov, ki vam bodo omogočili še ugodnejše koriščenje naših storitev.

Več o kartici ugodnosti

Kartica ugodnosti

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Preberi več o piškotkih

Dostopnost