Loading...
Kulinarika Postržjača

Postržjača

Postržjača je narejena iz krušnega testa in premazana z zaseko. Nastala je tako, da so gospodinje zamesile testo za kruh v lesenih koritih (nečkah) in vsakič je na straneh posode ostalo nekaj testa. To so postrgale in ga oblikovale v hlebček, nato pa ga na loparju razvaljale za debelino enega prsta ter nanj položile kupčke zaseke in jo na koncu spekle. Ponekod danes dodajo še ocvirke ali kupčke česna.

B A N O V I Č K A *Kartica ugodnosti*

Postanite članica / član kluba ugodnosti Terme Banovci in se pustite razvajati... Za koriščenje storitev v Termah Banovci pa boste nagrajeni s popusti. Člani kluba ugodnosti boste lahko deležni še posebnih popustov, ki vam bodo omogočili še ugodnejše koriščenje naših storitev.

Več o kartici ugodnosti

Kartica ugodnosti

Spletno mesto uporablja piÅ¡kotke zaradi boljÅ¡e uporabniÅ¡ke izkuÅ¡nje. Z uporabo naÅ¡e spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Preberi več o piÅ¡kotkih

Dostopnost